Έχεις απορίες;
Γράφει ο
Dr. Τσίπηρας Αναστάσιος
2102815945

Αντικαπνιστική Αγωγή

Ο καπνός μπαίνει από το στόμα – τα δηλητήρια και οι τοξίνες του καπνού πριν εισβάλουν στον οργανισμό, μολύνουν το στόμα – ο Οδοντίατρος αντιμετωπίζει παθήσεις του στόματος αιτία των οποίων συναποτελεί το κάπνισμα.

Χρέος του λοιπόν να εκπαιδεύσει τους ασθενείς του ειδικά όταν αυτοί είναι μικρής ηλικίας να αποφύγουν να γίνουν καπνιστές και να προτρέπει τους ήδη καπνιστές να το διακόπτουν.

Ο κλασσικός Βελονισμός σημείων του σώματος σε συνδυασμό με τον ελάχιστα επεμβατικό Ωτοβελονισμό αποτελούν μια πολύ αποτελεσματική φυσική και ασφαλή μέθοδο διακοπής του καπνίσματος με υψηλότατα ποσοστά επιτυχίας.

Με την χρήση πολύ λεπτών βελονών (διάμετρος τρίχας) μπλοκάρεται το σύνδρομο της στέρησης και της εξάρτησης από τη νικοτίνη ενώ ταυτόχρονα χρησιμοποιούνται σημεία που αποτοξινώνουν τον οργανισμό και αυξάνουν την ενέργεια του.

Τα αποτελέσματα είναι άμεσα και ο πρώην καπνιστής όχι μόνο δεν θέλει να καπνίσει αλλά νιώθει πληρότητα και ευεξία.

Τα αντικαπνιστικά πρωτόκολλα και η συχνότητα των συνεδρίων ποικίλλουν, ανάλογα με την βαρύτητα, το επίπεδο αποφασιστικότητας, τον τρόπο ζωής και την ιδιοσυγκρασία του καπνιστή και καθορίζονται κατόπιν λήψης ολιστικού και ιατρικού ιστορικού. Σε γενικές γραμμές η Θεραπεία είναι σύντομη και οικονομική.

Περισσότερες πληροφορίες δίνονται με ραντεβού.

διαμοιρασμός άρθρου :