Έχεις απορίες;
επιστροφή στον βελονισμό

Κρυσταλλοθεραπεία

Η Θεραπευτική δύναμη των κρυστάλλων είναι γνωστή εδω και χιλιάδες χρόνια. Οι κρύσταλλοι ειναι στην πραγματικότητα ζωντανοί οργανισμοί που αποθηκεύουν πληροφορίες σαν ηλεκτρονικοί υπολογιστές. Όταν έρχονται σε επαφή με το σώμα του ανθρώπου ή το ηλεκτρομαγνητικό του πεδίο έχουν την θαυμαστή ιδιότητα να επιδρούν στην βιοχημεία του, διεγείροντας τις θεραπευτικές διαδικασίες του οργανισμού.

Επίσης το ορυκτό βασίλειο έχει μια πληθώρα απο πετρώματα με πολύ εξειδικευμένες ιδιότητες για παράδειγμα αν κάποιος έχει έλλειψη ασβεστίου και έρθει σε επαφή το σώμα με έναν ασβεστίτη, ο ασβεστίτης θα διεγείρει την δημιουργία και την ικανότητα αποθήκευσης παραπάνω ασβεστίου στον ανθρώπινο οργανισμό.

Οι κρύσταλλοι είναι ένας θαυμαστός κόσμος με άπειρα οφέλη για τον Άνθρωπο και η Κρυσταλλοθεραπεία μια ολοκληρωμένη Θεραπευτική Τέχνη με άπειρες εφαρμογές.
Παρά το γεγονός του οτι είναι ιδιαίτερα δημοφιλείς στο χώρο της εναλλακτικής Θεραπευτικής, προηγμένα επιστημονικά σύγχρονα επιτεύγματα βασίζονται στην χρήση κρυστάλλων ή νανοκρυστάλλων όπως ηλεκτρονικοί υπολογιστές και τα smart phones.
Οι άνθρωποι μπορούν να θωρακίσουν την υγεία τους και να βιώσουν ευεξία και ενδυνάμωση με την εναρμόνιση που επιφέρει η ορθή Θεραπευτική χρήση των κρυστάλλων.

Το ιδανικότερο θα ήταν για όλους να εκπαιδευτούν έτσι ώστε τουλάχιστον να μπορούν να κάνουν χρήση των κρυστάλλων στα σπίτια τους για την εξουδετέρωση επιβλαβών ακτινοβολιών για την υγεία. Αν ένα μέρος μόνο των ανθρώπων εργάζοταν συστηματικά με τους κρυστάλλους το όφελος για όλο τον πλανήτη θα ήταν τεράστιο.

Η Θεραπευτική συνεδρία (ATMA CRYSTAL HEALING) μπορεί να διαρκέσει γύρω στη μία ώρα και εκτός απο ενεργειακή εξισσορρόπιση, ένα πλήθος απο πρωτόκολλα καλύπτει ένα μεγάλο φάσμα παθήσεων.